Monday, November 13, 2006

Utflykt till Pipa

Idag har vi varit pá utflykt. Vi ákte med Vikings Tours, ett svensktagt foretag har i Porto Negra, vi var 7 turister + svenskguide i en minibuss (med luftkonditionering, tack och lov). Forsta stoppet var en plats med fantastisk utsikt over havet, efter det ákte vi till en delfinstrand for att bada, tog ett dopp och satt sedan och tittade efter delfiner, och vi ság dem, ca 20 meter ut i havet, coolt.
Sen var det dags att satta sig i bussen igen for att áka till Pipa, en liten fiskeby dar vi gick omkring samt át lunch. Eftermiddagen tillbringade vi genom att áka forbi nágot heligt trad samt titta pá tillverkning av sockerrorsbrannvin (vissa av oss smakade ocksá). Efter detta var det dags att áka till en dam som hade frukttradgárd och tillverkade olika saker av palmblad. I tradgárden fanns diverse trad allt frán palmer med kokosnotter till advokardo, apelsiner och limefrukter. (samt ytterligare for mig okanda frukter). Vi avslutade dagen med att titta pá varldens storsta trad med notter.

Som sagt vi har hunnit ratt mkt idag, har ikvall precis hunnit ata pizza och glass innan det var dags att skriva ner resan har. Imorgon far vi nog ta igen oss pa solstolen.

4 comments:

Karina Helmersson said...

låter som att ni har det bra : ) blir lite avis här hemma. Tycker att ni gör rätt i att pusta i solstolen idag, man får ju inte överanstränga sig : ) Kram!

Steinich said...

Oj vad härligt de låter! Förstår att ni måste njuta för fullt! låter som paradiset jämfört med ett grått Sverige! Hoppas ni har det lika härligt som det låter!

Emma said...

Här hemma regnar det och är 5 plusgrader. Solen går ner klockan 4. Novembersverige är fantastiskt! Daniel hälsar oxå!

Karin Helmersson said...

Vi halsar tillbaka!