Monday, July 10, 2006

Träna på att ha semester!

Första dagen på semestern, började med att läsa mailen på morgonen, det gäller att vänja sig lite sakta, fortsatte med att ringa några samtal för att få hushållsfoldern färdig. Två små ändringar till imorgonbitti, sen är det färdigt! A är och jobbar till och med torsdag, får klara mig själv! Kommer nog hinna städa en del den här veckan innan jag kommit ner i varv. Ser fram emot att hinna åka någonstans på semestern, har kollat en del restresor idag, ska bara få A med på idén också.

Har återigen retat upp mig på SSU:s kampanj. "Är du blå eller röd?" Materialet innehåller rena lögner om vad som skulle vara blå politik, man kan anta att det är alliansen man åsyftar. För att bli blå måste man svara att man är emot att fattiga får vård och att kvinnor har rätt till samma lön som män. Vore det inte bättre att SSU testade att hålla sig till sanningen särskilt efter lögnerna om medlemsantalet.

2 comments:

Emma said...

Ja, inte låter du nedvarvad direkt... Hoppas du får med A på något avslappnande, det är nog bra att komma iväg lite! (Själv ska jag ju ända till BVC imorgon!)

Karin Helmersson said...

Hoppas BVC gick bra, vi var i Pålavik, så himla härligt, det måste vi göra fler gånger så att du kan hänga med.